Terug naar nieuwsoverzicht

Een Herfst en Winter Concert in het verschiet!

Door Inge - toegevoegd op 12-10-2011

Een frisse fotoshoot

Na een korte zomer begonnen de bomen dit jaar wel erg vroeg hun bladeren te verliezen. Ook wij hadden in augustus beter weer verwacht en gingen vol goede moed richting de zeedijk om foto’s te maken. Evelien, die al eerder foto’s van Quatre Forte gemaakt heeft, zou ons op deze vrijdagmiddag fotograferen. Geheel in het zwart, en Gerjanne en Joke met een wit accentje, stonden we met iets teveel zomerse verwachtingen boven op de zeedijk te rillen met een koude sax in onze handen. Desalniettemin troffen we het met een mooie blauwe hemel met schaapachtig, witte wolken. Er werd snel wat afgeflitst op en rondom de zeedijk, om daarna snel de saxofoons in de koffers te stoppen, want het begon al wat te miezeren. Toen wij één voor één de dijk afdaalden met onze koffers, kon Evelien het niet nalaten om stiekem een foto te maken. Zie hier het resultaat, waaruit maar weer blijkt hoe spontane foto’s uiteindelijk de leukste foto’s worden.

Zwarte Haan

Vervolgens doken we snel de auto’s in om de fotoshoot op de boerderij van Evelien en haar vriend voort te zetten. Gelukkig was het inmiddels droog en begon de zon zelfs een beetje te schijnen. Saxofoons uit hun koffertje en poseren maar weer. Van de hooiberg belanden we bij de koeien om vervolgens de saxofoons gezellig bijeen in het weiland te zetten. Tot slot werd besloten om het paard van Evelien er ook nog even bij te betrekken, maar die had meer interesse in het gras iets verderop. Toch zijn er een paar foto’s met dit dierlijke gezelschap de selectie doorgekomen.

Op het paard

Na een pauze met wat fris moesten er nog solo-foto’s komen, die met het bistrosetje als achtergrond genomen werden. De laatste foto werd geschoten in het struikgewas, met wat wilde bloemen, om toch het zomergevoel nog een beetje vast te houden. Deze fotoshoot heeft voor een nieuwe lay-out op de site gezorgd en zoals u ziet spat de frisheid ervan af;).

Wilde bloemen

Herfstconcertje.

En tot ieders verbazing leek de zomer begin oktober toch nog wat te herleven. Toch zal ons eerstvolgende concertje waarschijnlijk echt in de herfst plaatsvinden. Zet 23 oktober vast in uw agenda, het is al zeer snel, maar dan zullen wij in het kerkje van Pietersbierum een concertje geven. Het zal een mix zijn van nieuwe, door Erik gearrangeerde, popnummers en oude bekende nummers variërend van klassiek tot jazz. Wij hopen u daar te zien! Mocht u nou niet kunnen, dan kunnen we u geruststellen. Wij hebben namelijk nog een concert voor u in het verschiet, maar daarvoor moet u nog even wachten tot de winter. Eind december zullen wij een winterrepertoire voor u ten gehore brengen waarbij we medewerking krijgen van een pianist. Wie dit zal zijn, dat blijft nog even geheim. Laten we eerst genieten van de herfst, met de prachtig rood, bruin gekleurde bladeren en een sfeervol concertje.